Conditii de livrare si returnare

LIVRAREA

La www.morakniv-romania.ro taxele de transport sunt mici: livrarea prin curier rapid dureaza 1-2 zile lucratoare in orasele mari si costa 19.5 Lei GLS, 21.5 lei SameDay respectiv 35 lei prin Fan Curier, (puteti selecta, dar conteaza si locatia dvs)  pret ce include TVA si taxe de plata ramburs, pentru localitatile cuprinse in aria de acoperire a serviciului de curierat rapid. Pentru alte localitati, se calculeaza si taxeaza kilometri exteriori care se adauga costului de livrare.

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile mai mari de 300 de lei, pentru localitatile cuprinse in aria de acoperire a serviciului de curierat rapid. Pentru alte localitati, se calculeaza si taxeaza kilometri exteriori

Comenzile efectuate vineri se livreaza luni sau sambata daca clientii solicita aceasta si curierul poate face livrarea.

La primirea coletului, va rugam sa verificati  integritatea ambalajului, precum si prezenta facturii fiscale.

Produsele sunt ambalate in cutii de carton, sigilate si asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare;

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea si continutul unor colete le poti face in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare impreuna cu agentul de curierat. In cazuri severe se poate refuza integral primirea si plata coletului.

RETURNAREA PRODUSELOR

Daca, din orice motiv, dupa ce ai receptionat comanda, nu esti multumita de produsele primite, le poti returna fara probleme. Este necesar doar sa ne anunti de intentia ta pe email (smart@smart-trade.ro). Potrivit legislatiei in vigoare, privind produsele achizitionate la distanta, ai la dispozitie 10 zile lucratoare de la primirea coletului, sa returnezi produsele. Pentru imbunatatirea produselor si serviciilor oferite clientilor nostri iti vom fi recunoscatori daca ne vei spune motivele returnarii. De asemenea, atunci cand ne vei anunta despre intentia ta de a returna produsul trebuie sa specifici modalitatea de compensare, alegand din: inlocuirea produsului cu unul asemanator sau alt produs de pe stoc sau primirea banilor inapoi. Daca alegi prima varianta (anume inlocuirea produsului cu un alt produs din stoc) si din acest lucru rezulta o diferenta de bani se va proceda in felul urmator:daca produsul ales de tine este mai ieftin, atunci noi iti vom returna diferenta in termen de maxim 30 de zile lucratoare, in contul tau bancar. Daca produsul ales de tine este mai scump, atunci vei plati diferenta ca orice alta comanda, la primirea coletului sau, in avans, prin transfer bancar. In cazul in care alegi varianta de rambursare a banilor atunci trebuie sa ne comunici pe email contul tau bancar ( si anume: contul IBAN, de 24 de caractere, alaturi de titularul cardului si anume: persoana care a comandat produsul/ele) si noi iti vom transfera, in maxim 30 de zile calendaristice de la returnarea produsului, contravaloarea lui in lei. Returnarea banilor se face exlusiv prin cont bancar, coletele care sunt trimise catre noi ramburs, nu se primesc.Transportul pentru returnarea produselor trebuie sa se faca prin aceeasi companie de curierat prin care ai primit coletul initial.

CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

sa ne instiintezi prin mail, in termen de 10 zile, de intentia ta de a returna unul sau mai multe produse,sa folosesti, pentru returnare, acceasi companie de curierat; produsul sa nu prezinte semne de utilizare, sa nu fie deteriorat produsul se returneaza intotdeauna impreuna cu ambalajul , in aceeasi stare in care a fost primit;produsul impreuna cu ambalajul nu trebuie sa prezinte sub nicio forma semne de uzura sau consum; in momentul predarii catre firma de transport, produsul impreuna cu ambalajul trebuiesc impachetate corespunzator, cel putin intr-o alta cutie sau punga pentru a nu se deteriora in timpul transportului, astfel incat ambalajul sa nu prezinte urme de deteriorari legate de impachetare; ne rezervam dreptul de a refuza si implicit de a trimite inapoi catre tine orice produs care nu indeplineste intocmai conditiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat.

COSTURI DE RETUNARE

Taxele de expeditie ale primului retur, vor fi suportate de catre dumenavoastra

Adresa pentru returnarea produselor este: SC SMART TRADE SRL Sibiu, Calea Poplacii nr. 114A, Tel. 0751074013, 0733010454, 0369 453 913. Pentru orice alte detalii sau informatii, nu ezitati sa ne contactati.