Cutite profesionale pentru restaurante, bistro, cantine, hoteluri, etc.
De calitate superioara, cu lame din otel inoxidabil (12C27) roluit la rece si calit la -80grade pentru a obtine o duritate de 58 HRC si maner din elastomer pentru aderenta maxima in conditii de umezeala.
Sunt disponibile diferite modele si manere. Ascutisul se mentine mult timp, cu mult peste medie. Fabricate in Suedia.
Grad flexibilitate lama: rigida
Lungime lama: 130 mm
Produsele oferite de noi sunt fabricate în Mora, Suedia, de către Morakniv încă din anul 1891. Morakniv a dezvoltat întotdeauna cuțitele în strânsă colaborare cu utilizatorii profesioniști. Aceasta este condiția obligatorie pentru a obține ceea ce doresc profesioniștii: cuțite care să își mențină înalta calitate pentru perioade foarte îndelungate.
Morakniv deține controlul asupra întregii producții, deoarece ei sunt cei care realizează fiecare etapă a procesului. Efectuarea unor cuțite extrem de bune este un proces complicat, iar în ultimii 125 de ani au învățat multe despre cum pot face acest lucru pentru a obține cele mai bune rezultate posibile. Fiecare etapă din procesul de fabricație, de la început în sala de presare până la linia de finisare și expediere, are un rol unic. Morakniv evaluează în mod constant diferitele etape de producție și caută modul în care pot deveni mai buni și mai eficienți.