Aceste cutite sunt dezvoltate impreuna cu specialisti in domeniu si asta le confera o forma ergonomica rotunjita, de mare ajutor in munca. Au o aderenta neafectata de grasimi si umezeala.
Suprafata manerului are o microstructura care seamana cu marginile ascutite ale unor cristale si are o rezistenta la uzura foarte mare. Sunt recomandate in industria de procesare a carnii de porc si de miel.
Lama este din inox suedez 12C27 calit la temperaturi foarte joase pentru a obtine o duritate de 58 HRC care se poate ascuti la extrem si a carui ascutis rezista foarte mult.
Manerele seriei G-Grip
Maner poliamida G • Cu structura micro-sablata pentru aderenta mare.
Maner poliamid. G1 • Cu priza pentru degete si suprafata micro-sablatapentru aderenta mare.
Maner poliamida G2WG • Cu garda mare pentru degete si suprafata micro-sablata pentru aderenta mare
Lama dreapta.
Maner: poliamida
Lungime lama: 203 mm
Grad rigiditate lama: rigida
Produsele oferite de noi sunt fabricate în Mora, Suedia, de către Morakniv încă din anul 1891. Morakniv a dezvoltat întotdeauna cuțitele în strânsă colaborare cu utilizatorii profesioniști. Aceasta este condiția obligatorie pentru a obține ceea ce doresc profesioniștii: cuțite care să își mențină înalta calitate pentru perioade foarte îndelungate.
Morakniv deține controlul asupra întregii producții, deoarece ei sunt cei care realizează fiecare etapă a procesului. Efectuarea unor cuțite extrem de bune este un proces complicat, iar în ultimii 125 de ani au învățat multe despre cum pot face acest lucru pentru a obține cele mai bune rezultate posibile. Fiecare etapă din procesul de fabricație, de la început în sala de presare până la linia de finisare și expediere, are un rol unic. Morakniv evaluează în mod constant diferitele etape de producție și caută modul în care pot deveni mai buni și mai eficienți.