CM16
In stoc
Produs nou
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
CM16 Set cutite de macelarit vanat/domestice Morakniv Suedia.
CONTINE:
Cutit jupuire profesional pt macelar 7146 UG Frosts/Morakniv (cod 128-5717)
Aceste cutite sunt dezvoltate impreuna cu specialisti in domeniu si asta le confera o forma ergonomica rotunjita, de mare ajutor in munca. Au o aderenta neafectata de grasimi si umezeala.
Suprafata moale a manerului are o microstructura care seamana cu marginile ascutite ale unor cristale si are o rezistenta la uzura foarte mare. Sunt recomandate in industria de procesare a carnii de porc si de miel.
Lama este din inox suedez Sandvik 12C27 calit la temperaturi foarte joase pentru a obtine o duritate de 58 HRC care se poate ascuti la extrem si a carui ascutis rezista foarte mult.
Maner: poliamida
Lungime lama: 146 mm
Grad rigiditate lama: rigida
Masat macelar rotund profesional P203-10" Morakniv/Frosts (cod 161-5910)
Masatele noastre de ascutire sunt livrate in diferite modele, lungimi ale tijelor si mai multe tipuri de danturi precum si forme ale tijelor.
Maner din polipropilena.
Dantura normala.
Lungime tija: 250mm
Cutit de injunghiat profesional pt macelar 7160 P Frosts/Morakniv (cod 127-5880)
Aceste cutite sunt dezvoltate impreuna cu specialisti in domeniu si asta le confera o forma ergonomica rotunjita, de mare ajutor in munca. Au o aderenta neafectata de grasimi si umezeala.
Suprafata moale a manerului are o microstructura care seamana cu marginile ascutite ale unor cristale si are o rezistenta la uzura foarte mare. Sunt recomandate in industria de procesare a carnii de porc si de miel.
Lama este din inox suedez Sandvik 12C27 calit la temperaturi foarte joase pentru a obtine o duritate de 58 HRC care se poate ascuti la extrem si a carui ascutis rezista foarte mult.
Maner: poliamida
Lungime lama: 160 mm
Grad rigiditate lama: rigida
Cutit dezosat profesional pt macelarie CT8S-E1 Frosts/Morakniv (cod 10257)
Manerul este facut dintr-un miez de polipropilena care este acoperit cu un strat de cauciuc termoplastic pentru aderenta mare care se simte si moale si cald in mana fiind astfel si mai confortabile in lucru.
Lama este din inox 12C27 calit la temperaturi foarte joase pentru a obtine o duritate de 58 HRC care se poate ascuti la extrem si a carui ascutis rezista foarte mult.
E1 • Maner dublu turnat prin injectie cu structura incizata si forme pentru degete. Pentru medii umede.
Lama curbata.
Maner: elastomer cu rizuri
Lungime lama: 210mm
Grad rigiditate lama:rigida
Cutit tip scandinav profesional pt macelar 7215 UG Frosts/Morakniv (cod 128-5427)
Aceste cutite sunt dezvoltate impreuna cu specialisti in domeniu si asta le confera o forma ergonomica rotunjita, de mare ajutor in munca. Au o aderenta neafectata de grasimi si umezeala.
Suprafata moale a manerului are o microstructura care seamana cu marginile ascutite ale unor cristale si are o rezistenta la uzura foarte mare. Sunt recomandate in industria de procesare a carnii de porc si de miel.
Lama este din inox suedez Sandvik 12C27 calit la temperaturi foarte joase pentru a obtine o duritate de 58 HRC care se poate ascuti la extrem si a carui ascutis rezista foarte mult.
Maner: poliamida
Lungime lama: 215 mm
Grad rigiditate lama: rigida
Fabricate in Suedia.
Produsele oferite de noi sunt fabricate în Mora, Suedia, de către Morakniv încă din anul 1891. Morakniv a dezvoltat întotdeauna cuțitele în strânsă colaborare cu utilizatorii profesioniști. Aceasta este condiția obligatorie pentru a obține ceea ce doresc profesioniștii: cuțite care să își mențină înalta calitate pentru perioade foarte îndelungate.
Morakniv deține controlul asupra întregii producții, deoarece ei sunt cei care realizează fiecare etapă a procesului. Efectuarea unor cuțite extrem de bune este un proces complicat, iar în ultimii 125 de ani au învățat multe despre cum pot face acest lucru pentru a obține cele mai bune rezultate posibile. Fiecare etapă din procesul de fabricație, de la început în sala de presare până la linia de finisare și expediere, are un rol unic. Morakniv evaluează în mod constant diferitele etape de producție și caută modul în care pot deveni mai buni și mai eficienți.