13606

In stoc!

Produs nou

Cutit Morakniv Classic 2F lama otel carbon.

Cutitele Morakniv Classic au fost concepute de catre Morakniv de peste un secol si sunt un tribut adus traditiei tinuturilor Mora. Au fost utilizate de generatii intregi de tamplari si meseriasi. Traditia utilizarii acestor cutite poate fi explicata prin designul simplu si eficient, simplitatea in utilizare si calitatea excelenta.

Au lame din otel carbon si teaca din polimer. 

Mai multe detalii

155,53 lei

+ -

Comanda telefonica rapida

Informatii

Cutit Morakniv  Clasic Nr. 2F din otel carbon cu lama de 105 mm.


Lungime limba lama: 105 mm.
Lungime totala: 283 mm
Grosime lama; 2.5mm

Manerul este din mesteacan vopsit si lama din otel carbon.

Ingrijre a cutitului dvs. cu lama din OTEL CARBON.

Spre deosebire de lamele de inox, cele din otel carbon vor oxida sau vor fi afectate de umiditate si de mediile corozive.  Astfel ca, va trebui sa le curatati si mai apoi sa ungeti lama cu ulei dupa fiecare utilizare. Trebuie sa fiti atenti sa nu va raniti facand asta.

Unii utilizatori oxideaza intentionat lama de otel carbon pentru a o face mai putin sensibila la coroziune. Se depune astfel o pelicula pe lama si aceasta protejeaza cutitul de rugina.

Infing lama cutitului intr-un fruct pentru cateva ore sau o trateaza cu otel incalzit. Sunt multe astfel de proceduri prezentate online pe Youtube. Retineti ca patinarea astfel indusa se face pe riscul dvs. si din proprie initiativa.

Va informam ca eventualele pete, oxidari si  urme aparute  pe aceste lame NU FAC OBIECTUL GARANTIEI!!!

Pentru detalii suplimentare consultati fisa  tehnica  atasata.